Du har 0 varer for totalt 0,00 kroner
i handlevogna

Dyreliv i havet. 6.utgave
Nordeuropeisk marin fauna

Dyreliv i havet. 6.utgave Forfatter(e): Frank Emil Moen, Erling Svensen (foto)
ISBN nummer: 978-82-93191-24-7
Pris: kr 478,00
Språk: Bokmål
Format: 17 x 24 cm
Sider: 1300 foto
Utgitt: 2014. 6.utgave
Nivå: Voksen
Emner: Dyreliv, miljø, fisk, svamp, nesledyr, ormer, leddyr, nesledyr, bløtdyr, mosdyr, pigghuder, ryggstrengdyr.

Den 6. utgave av Dyreliv i havet, utgitt i april 2014,er i forhold til forrige utgave utvidet med 104 nye arter og flere nye bilder. Samlet har denne siste utgaven 1300 fotografier med dyr fotografert i sitt naturlige miljø.

Boken dekker kystområdene i Nordøst-Atlanteren, fra Svalbard til Den engelske kanal samt Østersjøen.

Sagt om boken:

«Dyreliv i havet er skrevet for den alminnelig interesserte som ønsker å vite mer om dyrenes levevis og atferd, og deres roller i naturens drama. Hoveddelen av boken er ordnet slik at de forskjellige dyregruppene omtales i naturlig, systematisk rekkefølge.

Praktfulle fargefotografier av dyr i deres rette miljø støtter den beskrivende tekst. Forfatteren, Frank Emil Moen – marinbiolog og pedagog – og fotografen Erling Svensen – en av Norges aller beste undervannsfotografer – har lagt mange års erfaring som dykkere og titusener av fotografier til grunn for innholdet. Boka anbefales spesielt som den mest oppdaterte marinzoologiske faktabok på norsk for lærere i alle skoleslag og for personer i den offentlige naturforvaltning.»

Torleiv Brattegard, professor emeritus ved Institutt for biologi, Marin biodiversitet-gruppen, Universitetet i Bergen, og æresdoktor ved Københavns Universitet

 «Når du har boken i hånden og begynner å bla, forstår du med ett at du har savnet den hele tiden, og at du kan få bruk for den. Hele tiden.»

Hans Chr. Alsvik, NRK

 «Basert på solid forskning og fylt med naturtro fotografier gjør denne utmerkede boken deg i stand til å navnsette arter og å forstå hvilken betydning den enkelte skapning har for balansen i det marine miljøet.»

Professor David Bellamy, verdens mest kjente marinbiolog, i forordet til den engelske utgaven

 

 
Publiseringsløsning fra IDLmedia AS