Du har 0 varer for totalt 0,00 kroner
i handlevogna

Tro og livssyn

I MØTE MED LIDELSEN

I MØTE MED LIDELSEN
• finnes det en kjærlig Gud?

Torborg Aalen Leenderts
 
NY BOK! Boken er en søken etter kjærlighetens Gud i en verden full av lidelse. Er det mulig å erfare Guds kjærlighet når livet vender vrangsiden ut?
 
Les mer
kr 299,00
GJENOPPDAG KRISTENDOMMEN.

GJENOPPDAG KRISTENDOMMEN.

Marcus J. Borg
 
"Marcus Borg tar sentrale kristne begreper som synd og frelse ut til lufting. Det trengs!" KARI VEIETEBERG, bymisjonsprest (kommende Oslobiskop) Se panelsamtale fra boklanseringen: Gjenoppdag kristendommen. (Les mer)
 
Les mer
kr 199,00
Hva er da et menneske?

Hva er da et menneske?
Samtaler om Jesu lignelser.

Karsten Alnæs og Notto R. Thelle
 
Gjennom to år brevveksler agnostikeren Karsten Alnæs og teologen Notto R. Thelle om temaer hentet fra Jesu lignelser. Lignelsene berører dem uventet sterkt. I samtalene hentes det inn referanser fra historie, litteratur, kunst, filosofi og psykologi og ikke minst – egne erfaringer. Slik blir brevene også personlige og direkte.
 
Les mer
kr 329,00
Kristen tro - oppdatert

Kristen tro - oppdatert
For den som ikke tar alle svar for gitt

Kjell Arnold og Ole Jacob Nyhus
 
En helhetlig, og livsnær framstilling av kristen tro for den som ikke tar alle svar for gitt. Henrik Syse, filosof, forsker og forfatter: "Takk og pris for bøker som denne. Både troende og ikke-troende vil ha glede av boken som en oppdatert guide til hva kristen tro er og betyr, stilt overfor et moderne verdensbilde."
 
Les mer
kr 249,00
Juleevangeliet

Juleevangeliet

Notto R. Thelle. Kalligrafi: Helene Jenssen /Julia Vance
 
EN VAKKER BOK! Juleevangeliet, kalligrafert og dekorert i gulltrykk og med betraktninger skrevet av professor Notto R. Thelle. Hvem var egentlig dette gåtefulle barnet som ble født i en stall og endte med å dele historien i to: før og etter?
 
Les mer
kr 249,00
 
Publiseringsløsning fra IDLmedia AS