Du har 0 varer for totalt 0,00 kroner
i handlevogna

Mat og matkultur

 

 Pensjonistkokeboka NY!

Kommer i slutten av mars.

Pensjonistkoleboka

Pensjonistkoleboka

Are Brean, Sverre Austad (foto)
 
Pensjonistkokeboka er skrevet av nevrolog og matentusiast Are Brean, sammen med tidligere forlagsredaktør og fotograf Sverre Austad. De har også laget Studentkokeboka. I salg fra slutten av mars
 
Les mer
kr 299,00
Sesongmat

Sesongmat

Forfatter Stein Mortensen, kokk Fredrik Hald, fotograf Øystein Klakegg
 
SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter.
 
Les mer
kr 399,00
Studentkokeboka

Studentkokeboka

Are Brean og Sverre Aurstad
 
Studenkokeboka gir både smarte triks, gode råd og 80 gode oppskrifter med bilder på rimelig, rask, god og sunn mat - som også er god hjerneføde.
 
Les mer
kr 249,00
ALLERGI OG MATINTOLERANSE

ALLERGI OG MATINTOLERANSE
– håndbok for et godt liv

Marianne Bjerke • Svein Magnus Gjønvik • Roald Bolle
 
NY BOK!!! En nyttig håndbok for alle med matallergi eller matintoleranse. Også godt egnet for kokker, førskolelærere og helsepersonell. Også med 350 velprøvde oppskrifter.
 
Les mer
kr 349,00
Til bords i Babettes gjestebud

Til bords i Babettes gjestebud

Karen Blixen/ Sverre Mogstad/ Odd Ivar Solvold
 
En skjønnlitterær kokebok med fokus på måltidsfellesskapet.
 
Les mer
kr 349,00
Sjømat fra fjæra.

Sjømat fra fjæra.

Stein Mortensen/ Fredrik Hall/ Arne Duinker
 
Havforsker og marinbiolog, Stein Mortensen, tar oss med til fjæra og viser oss hva vi finner der og hvordan det kan lages delikatesser av funnene. Vakkert illustrert med akvareller malt av forfatteren.
 
Les mer
kr 348,00
Matleksikon

Matleksikon

Kjell E. Innli
 
Noe nytt i Norge! Matleksikon er en komplett kokebok som dekker norsk og internasjonal matlaging. Apéritif: Antall stjerner 5
 
Les mer
kr 399,00
Mat på norsk - for folk flest

Mat på norsk - for folk flest

Bjarne Håkon Hanssen (red), Opplysningskontorene
 
En forkortet utgave av praktverket Mat på norsk.
 
Les mer
kr 99,00
Matgleder fra Hordaland

Matgleder fra Hordaland

Bergen Kokkenes mesterlaug
 
Et skattkammer for alle med interesse for lokal matkultur og mattradisjoner. MIDLERTIDIG TOMT PÅ LAGER!
 
Les mer
kr 298,00
Norwegian cooking - for Everyone

Norwegian cooking - for Everyone

Bjarne Håkon Hanssen (red.), Opplysningskontorene
 
Engelsk utgave av Mat på norsk - for folk flest.
 
Les mer
kr 99,00
 
Publiseringsløsning fra IDLmedia AS